kezima

who´s your daddy...

Kategori: Allmänt

Blir väl 5e dagen med huvudvärk. Men skall börja med järntabletter nu efter rekommendation från barnmorska. 
Och höften har gjort ont nu i 2 dagar, men det vet jag är för att jag jobbade i helgen och var och sprang på Birsta med jobbet och sen på måndag körde jag igång med att packa, rensa och lyfta massa skit. Dumt. 
 
Har ju fått frågan några gånger om vem som är pappan till barnet, och om han är hemlig. Och det är han ju inte såklart, men jag vill inte hänga ut någon i min blogg. Och sen har jag även fått kommentarer som att det är synd om mig som är själv. Men jag har valt det här från början. Och jag tycker inte synd om mig, jag är glad och har inget emot alls att vara ensam. Jag trivs. Och jag vet att min bebis kommer få ha en bra kontakt med sin pappa ändå. =) Och jag har väldens bästa människor runt omkring mig. 
 

Nu borde jag börja fixa och göra mig klar, skall jobba natten och är inte alls laddad för det med den här huvudvärken men jag kommer inte ifrån det. Jag får bita ihop. Det kommer nog gå så bra så... 
 

Tävling igen =)

Kategori: Allmänt

Den här gången tävlar man om Skiphop babygym från farmhouseshop.se. Enkla regler för att kunna delta.
Klicka in här så kan du också delta =)
 
Det är kul att tävla. En gång har jag ju vunnit iallafall. Och just detta babygym skulle jag bli väldigt glad över att vinna. Är faktiskt en av de få sakerna jag inte har köpt! =)
 
 

Men vem var det?

Kategori: Allmänt

Tänkte börja med att tipsa om ytterligare en tävling som Kidz Shopping håller i.
Denna gång så tävlar man om en superfin ekologisk babyfilt, i valfri kulör, från Little Minds. 

Superenkelt att delta. Klicka här för att veta hur ni deltar.
 
Annars då, händer det inte alls så mycket.
Haft en av de bättre jobbhelgerna på länge. Tänk att en endaste människa kan fylla en med så mycket glädje och energi som min kollega gjort den här helgen. 
 
Bebis rör sig för fullt, men har inte riktigt känt nån ordentlig spark, men rörelse - absolut! När jag sitter upp så känner jag mer och mer. Då kittlas det till i magen, kanske börjar bli trångt =) Det syns iaf mer och mer. 
Dock har jag haft några sämre dagar nu, med huvudvärk. Men annars mår jag jätte, jättebra! 
 
Kelly har tillbringat helgen hos Håkan, och det är guld värt. För jag vet att där får hon den motion hon behöver, när jag har haft hemska smärtor i höfterna så har jag faktiskt inte klarat av att gå någon längre promenad med Kelly. = DÅLIGT samvete. Har jag foglossningsbälte, hjälper det en stund, men sen får jag ont på andra ställen istället plus att det blir en obehaglig känsla i kroppen.
 
Har inhandlat babyskydd och lampa till barnrummet nu också. Supernöjd. Och igår bestämde jag mig för att testa på mamma-byxor, leggings. GUD vad det är underbart. SKÖNT som bara den. Ingenting som klämmer eller trycker nånstans. Älskar dom!