kezima

Mitt 2012

Kategori: Allmänt

Nå, då får jag väl ta och köra ett kort inlägg om mitt 2012. Det har varit ett blandat år, både BRA och dåligt. 
 
 
Planen var en flytt till Kiruna i februari, slutade med att jag var gravid och stannade kvar med Andreas. 
12 mars tog Jennifer ett stort beslut, och valde att lämna detta liv. Det är fortfarande overkligt. Hon blev inte ens 28 år. I mitten på april var jag ner på hennes begravning. Det var vackert, men så ont det gjorde att se hennes kista. 
3 april las jag in på sjukhuset för att genomgå något jag absolut aldrig vill uppleva igen. Jag gjorde en abort. Högst troligast var det ett pojkfoster. Det bränner och svider i mitt hjärta fortfarande, men det har lättat litegrann. Det var en kopia av Andreas dessutom. 
I maj flyttade jag in i min tvåa som jag bor i än. 
 
Min farmor somnade in 10 juni och är nu tillsammans med farfar någonstans på andra sidan. 
Var även upp på begravningen, en mindre men fin begravning. <3
 
Hösten har det egentligen inte hänt så jättemycket. Jag har mestadels jobbat.
 
De största händelserna detta år har främst varit att Linnea är tillbaka i mitt liv, finare än nånsin. Och vi umgås hur mycket som helst. 
Jag är gravid. Jag ska ha barn 20/6 2013.
Jag har träffat många andra fina människor. Bland annat Lisa, Ante, mfl.
Och jag skall få sluta detta år och börja det nya året med någon jag gillar skarpt. <3
 
2013 är så välkommet. Vet att det kommer bli ett superbra år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12/3 Jennifer
 
 
 Varje dag kan bli bättre, varje dröm kan slå in.

Den hårda vägen...

Kategori: Allmänt

Hade ganska mycket jag ville skriva. Sen kom jag på att allt behöver jag inte skriva här. 
Imorgon ska bilsatan in på besiktningen och den kommer INTE gå igenom men det är smällen jag får ta när jag slarvat med att lämna in den....
 
176 dagar kvar tills min bebis är beräknad att komma. Och det känns som en hel evighet till dess. 
Det är faktiskt väldigt skönt att vara själv i det, även om jag vet att jag egentligen behöver någon som hjälper mig med skottandet och bära tunga möbler. Men jag är så satans envis att jag inte vill ta nån hjälp, sen vill jag inte fråga heller eftersom jag faktiskt valt att gå igenom det här själv. Utan en pappa till barnet vid min sida. (Han finns, och han tänker ta sitt ansvar... )
Känns ju förresten direkt när jag har skottat och jävlat med nåt tyngre att jag får sammandragningar typ. Och så får jag skitont i höfterna och ryggen. 
Någon kärlek i mitt liv har jag inte, förutom bebis i magen och Kelly. Törs inte ens kolla åt nån, för jag vet att i slutändan så ja, antingen måste jag berätta att jag ska ha barn - blir lämnad, eller så vet människan om det och är inte intresserad bara för det!
 
Nu ska jag klä på mig och röra mig till Daniel!
 

äntligen slipper jag allt ditt tjat!

Kategori: Allmänt

Men nu så tycker jag att den där julen får vara slut. För nu har jag gjort allt jag ska göra.
Varit och lämnat julklapparna till syrrans ungar och jag tror nog de blev nöjda. Fick några klappar jag med som jag blev glad för. Dagis kort på pojkarna, lite hårprodukter och ett armband. 
 
Nu ska jag bara slå igång lite OTH på datorn sen kanske sova litegranna!
 
Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig men...
(tröjan du hatar)
 
 

Wish I could fly

Kategori: Allmänt

Snart är dagen äntligen över. Imorgon väntas 13 timmars jobb.
Vad har jag gjort idag då... Jag åkte en sväng på affärn och köpte kaffe & julmust. Träffat Linnea. Möblerat om i sovrummet igen. Nu kanske jag kan sova bra igen! =)
Men nu är det smockat med prylar i hallen, men jag får fixa det till förrådet en annan dag. Idag orkar jag inte. 
Jag värmde lite köttbullar, revbensspjäll och åt det med en macka. Alldeles spyfärdig nu, trots att jag knappt åt nåt.
 
Ska iallafall ta och klä mig lite varmt och bege mig ut för en liten kvällspromenad med Kelly. Sen ska jag bara dricka julmust och kolla på OTH.
 
I natt drömde jag igen om den där. Jag blir galen. Önskar det inte bara var en dröm. Fast när jag vaknar så är litegrann på riktigt! 
 

Påsk va?

Kategori: Allmänt

Jaha, då var vi redan där.. Imorgon är det julafton. 
Jag längtar mest för att få öppna de där paketen som ligger i köket. Nästan så att jag vill kliva upp 00,00, för då är det ju faktiskt julafton. Men jag får hålla mig. 
Var förbi syster ikväll en sväng för att vara med på uppesittarkvällen. Men jag kände ganska snabbt att jag inte orkade sitta uppe så länge där. Så jag åkte hem och nu sitter jag här i soffan med hög musik i lurarna. Ska alldeles strax lägga mig i sängen....
 
Nä nu har jag suttit med det här helt onödiga inlägget länge nog. Så det får vara bra så här! 
 
GODNATT
 

i´ll be missing you

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen tagit tag i julhandlingen. Gick smärtfritt trots att jag var ute i sista minuten. Tog med mig Linnea & Håkan som också hade lite shopping kvar att ta itu med.
Jag och Linnea bytte julklappar redan idag, vi valde dessutom själv vad vi ville ha. Så oinslagna paket bytte vi med varann. En bh fick jag, och även hon. Hade även planerat att ge henne Sex & the city säsong 1 och 2, så det fick hon av mig nu på kvällen. 
 
Fick besök av syster, Molly, Robin och mamma på eftermiddagen. Mamma hade lovat mig att fixa en julskinka, så nu har jag en sån som är sådär som jag vill ha den. Perfekt! =) Fick lite annat gott jag kan äta på julafton också. Ska nämligen inte fira den på nåt speciellt sätt. Bara vara hemma, sova så mycket jag bara kan! =)
 
Men nu ska jag ta och förflytta mig från soffan till sängen. Nu orkar jag inte vara uppe mer! 
 
it´s you.....
 
 
 
 
 
 

Stand by me!

Kategori: Allmänt

 
Har suttit och kollat på bilder från Övre Soppero. Påsken -07. Längtar verkligen tills jag får åka upp dit och köra skoter. Även om jag blir jäkligt less de gånger man kört fast, skotern slutat fungera och pappa ska jävlas med och köra där det är vatten (han vet att jag hatar att köra på såna ställen..)
Till påsken blir det nog inget och fara upp, kommer nog bara känna mig klumpig och köra skoter då. Jag får ta och fara upp året efter. =)
 
Imorgon är det dubbelpass som gäller, så jag borde sova, men har ju som sagt jävligt svårt att sova. Fattar inte vad det är för fel på mig. :P 
Var iväg och kollade vad en del till bilen skulle kosta idag, och passade på å köpa en mindre spade. Och nu på kvällen fick jag hela trappen skottad, men nu får kroppen ta smällen istället.. Nåja, jag kommer inte halka och slå ihjäl mig det första jag gör iaf...
 
Ne men nu ska jag ta och slå igång nån serie och se om jag somnar! 
 
20/6  2013 kan knappt vänta!
 
 
 
 
 
 
Tänk att jag bara behövde se litegrann, så var resten av kvällen räddad! Så fin, så fin!
 

Vinter, fy fan!

Kategori: Allmänt

Är ju inte direkt en överraskning att snön kommer varje år. 
Men i år kan jag inte låta bli att störa mig på snön extra mycket.
Jag måste skotta utanför mig (det står i kontraktet att jag ska göra det också) men även en trappa och en gång där vid trappen. Och det funkar inte. Jag får ont i ryggen, och idag har jag skitont i magen och blir såklart nojjig.
Men jag måste om jag vill slippa gå i djupsnö. 
Jag vill härifrån. Inte nog med skottningen, så är det en jävla tant som jämt ska torka sina kläder på min tvätt tid, även Linneas tvätt tid, säkert fler. Och DET stör mig nåt så fruktansvärt! Jag blir rasande. Jag vill inte bo här mer!!!! 
Jag vill, vill så gärna flytta till Kiruna. Jag har ju velat det hur länge som helst. Och egentligen finns det INGENTING som hindrar mig, förutom att det är hopplöst att få tag i lägenhet däruppe. 
 
Nu ska jag ta och göra lite kaffe och sen ska jag bara vänta på att Linnea slutar så ska hon få äran att åka på Mekonomen med mig.
 
HEJDÅ!

Dålig dag...

Kategori: Allmänt

Idag så känns det inte som en riktigt bra dag. När jag tänkte jag skulle vara världens snällaste och hämta Linnea från jobbet, och samtidigt passa på att handla hem lite nödvändiga saker inne på Tempo, så väljer bilen att inte starta! Härligt! 
Sen är det lite kyligare ute, och då är det återigen svinigt kallt här hemma.
Försöker tänka på glada saker, så jag inte är så arg.... Går ju ganska bra.. =) 
 
Men nu slutade facebook fungera också. Vad är det för jävla skit dag? 
 

Bilsatan!

Kategori: Allmänt

Känner hur pengarna innan jul ska gå till bilsatan! Den ska ju in för besiktning innan december är slut, och innan dess måste jag ha lämnat in den för å fixa till en grej.. En lampa som lyst sen i somras, vet vad det är så jag har tänkt att jag hinner... men så är det redan december..... Jaja, bara bita ihop och fixa det där då.
 
Haft en bra helg, trots att den där jag ville se ute inte var ute igår.=)
Men jag vet ju vart jag ska gå om jag vill se... mm, ögongodis! =)
 
Har ju kommit fram till att jag borde flytta, om jag ska slippa frysa ihjäl. Har förstått att Härnösands hus är snål med värmen. Och inte nog med det, utanför mig är det ingen jävel som skottar, det får jag göra själv om jag inte vill gå i meterdjup snö till bilen eller ja, vart jag än vill gå nånstans. Blir ju helt instängd. Men vid alla andra trappor då skottas det fint! Jag ids inte ringa och klaga heller. Det får vara! Jag får iaf nånting att göra när det har snöat! =)
Försöker hitta nån 3a som är hyfsat billig. Helst runt 5000 och gärna under. Här betalar jag ju 4600 plus el... Ganska mycket.. Har ju sett 3or med samma hyra plus el. Så nåt sånt tänkte jag satsa på. 
 
Men nu ska jag ta å tömma diskmaskinen och sen ta å lägga mig. Imorrn bitti kommer lilla Tindra hit och spenderar förmiddagen med oss!
 
 

Lördag!

Kategori: Allmänt

Jag fick börja min dag med att skotta så att Linnea skulle slippa gå o djupsnö till mig. Vi drack lite kaffe sen for vi på Tempo, skulle ju köpa min supernyttiga middag, 2 panpizzor, som jag nu har ätit.
Är i valet och kvalet om jag ska följa med Linnea ut. Och nu efter att ha pratat med henne i telefon så blir det så. 
Hoppas också på att en viss karl är ute också, så jag får se han igen idag! :P
Måste bara hitta några kläder å ha på mig och fixa till mig lite kanske. 
 
 
 

Struntprat!

Kategori: Allmänt

Då var det måndag igen. 
Har mest bara slöat hela dagen, riktigt skönt. Så nu borde jag vara pigg och alert för ett nattpass på jobbet.
Helgen har varit riktigt bra. Har haft besök av Andreas för filmkväll både fredag & lördag. 
Igår städade jag hemma, var med Emily & Linnéa på julskyltningen. Dom stackarna frös nästan ihjäl medans jag lätt hade kunnat vara där nåra timmar till. Ja det är inte lätt när man inte är en härdad norrlänning som jag ;)
Efter det åkte vi hem till Emily och fikade lite. Fick träffa hennes tokiga Bongo (en hund) 
När jag väl kom hem, så kunde Kelly inte sluta lukta på mina ben, hon kände väl på lukten att jag varit nära en hanhund. 
Idag är hon hos Stephanie, och gulliga Steph ringde mig och sa att hon kunde ha Kelly imorrn tills jag vaknat efter natten, perfekt! Skulle egentligen ha både Kelly & Tindra från att jag slutat, men Steph har blitt lite sjuk så då gjorde vi såhär istället. Jättebra. Blir lite bakning hos Catta också imorrn. Kommer inte ihåg nu vad vi hade bestämt mer än vörtbröd, men två grejer till har jag ett svagt minne av att vi skulle baka! 
 
Gjorde julskinka igår också, dum som jag var så köpte jag fel, så jag fick göra skinkan från grunden men äsch. Det gick bra ändå, men hädanefter ber jag nog mamma fixa den åt mig. Så den blir perfekt! 
 
Nu ska jag ta och spela lite och ta en kopp kaffe....