kezima

I´m in heaven

Kategori: Allmänt

Min lediga dag idag...
Har fått litegrann gjort idag iaf.
Har satt upp min hatthylla, eller det var inte jag som gjorde det. Men ändå. Vi kan låtsas att det var jag, ingen behöver veta att nån annan gjorde det åt mig.
Var en sväng på Mekonomen för att fixa en grej till min stereo i bilen, men det var lit svårt o fixa så då fick jag för mig å köpa en ny. Så den har snyggingen fixat åt mig. =) 
 
Kan verkligen inte beskriva med ord hur jag känner just nu. =)
Han gör mig riktigt glad. Jag bara flinar och är glad hela tiden. På jobbet tror jag att jag är lite småjobbig, men men... Vad gör det. Dom har kul åt mig iaf. Bara pratar och pratar om den här snygga karln.
 
Nä men om man skulle göra nåt annat, en stund innan det är dax å lägga sig å sova.
Eller nåt liknande.
 
Har förresten ätit idag, helt otroligt. Har gått ner litegrann bara för att jag inte ätit ordentligt på ett par veckor. Men nu är jag på gång igen :) Jag ska äta, så jag slipper gå och vara hungrig jämt. Det är jobbigt och nu när jag har de känslor jag har så är det ju ännu värre ;)
 
 

When you kiss me so gently
I want it to last forever
So come on release your feelings,
Come closer let me love you,
'Cause it's now or never
 

30 juli 2012

Kategori: Allmänt

Då var jobbhelgen över. Jobbar kväll imorgon och sen är jag ledig på tisdag. Ska bli skönt att få sova ut imorrn.
Och att jag har bästa sällskap gör ju saken ännu bättre ;)
Har fått min bil städad invändigt och tvättad utvändigt idag. Snyggingen här som har fixat det ;)
 
Var skit trött för ett tag sen men nu blev jag lite piggare igen. Men ska nog ändå ta och lägga mig om en stund.
Men nu ska jag nog ta nåra bloss och ta o lägga mig eller nåt liknande om han vill det förstås ;)
 
 
 
 

på riktigt eller?

Kategori: Allmänt

här går jag å tror att bloggen är helt fucked up o så kom bägge inläggen upp. nåja. sitter på jobbet och det är sjukt jävla kvavt ute. å så bara måste jag ju berätta att världens finaste är hos mig å är med kelly idag. jag har varit så sjukt glad de senaste dagarna o kan knappt fatta att de är sant att en som är så fin som han vill träffa mig liksom. ne nu åter till arbetet å längta en liten skvätt tills jag får träffa han igen

Vägen till den perfekte mannen - del1

Kategori: Allmänt

Satt och pratade med min kamrat M om den här perfekte mannen som man aldrig hittar.
Man hittar alla andra stolpskott men inte den där perfekta som man borde ha.
Kanske är det så att man tror att man förtjänar lite halvdant, eller så kanske det är så att det är riktigt jäkla spännande med en som är lite bad boy.
Jag har iofs inte varit singel så jäkla länge nu, vad är det... Lite över en månad iaf... Men det är klart att man saknar att vara kär, på riktigt. Det är ju grymt mysigt. Och när jag väl träffar någon, så tror jag att det är nåt bra, och sen visar det sig att det är ett riktigt jäkla stolpskott. Men samtidigt så vill jag inte släppa, men jag vet att jag måste. För i slutändan är det jag som blir utnyttjad. Och sen är det ju faktiskt ganska skönt att vara själv. Inte ha någon att anpassa sig efter. Jag hade nog aldrig åkt på kryssningen bland annat om jag haft nån karl vid min sida. Näe, jag ska tamefan vara singel, hela sommaren. I september kvittar det hur det är men fram till dess... Jag mår bra av att få umgås med mina vänner, jobba, mysa med Kelly. Det är livet!
Men iallafall, det var inte mig vi skulle prata om, det var ju den här perfekta mannen.
Men nu har jag glömt bort vad jag skulle skriva så då får det vara! Del 2 kommer en annan gång!
 
Det här är min drömkarl iallafall.
Bild från google.se

Kiruna

Kategori: Allmänt

Nu när vi var upp till Kiruna på begravningen (som f.ö var himla fin), så fattar jag ju att jag skulle ha flyttat dit upp.
Jag skulle bott där, fött barnet däruppe och uppfostrat det där. Jag vet att det hade gått hur bra som helst.
Och nu när jag inte har nåt barn på gång ens, så skulle jag kunna bo däruppe ändå. Synd bara på att det är bostadsbrist. Usch, jag vill dit upp..... Jag vill...
Nåja, nu har jag ju jobb här nere, så det är väl bara att jobba på, och tjäna lite pengar.. Kanske spara lite... Och se vad som händer senare. Än är jag väl rätt "ung"?!
 
Snart är det lördag också, då ska jag åka med 3 av mina allra bästaste vänner på en kryssning. Jag ser framemot det som bara den. Ska bli så himla kul å få rå om dom. Och bara ha en rolig tripp, det behöver vi alla 4. Carro - Linnea - Emma mina fina hjärtan!
 
Näe, släppa ut stackarn och ta nåra bloss, o så slå på nån film kanske?

spelet du spelade.

Kategori: Allmänt

Jag har då iaf lyckas vända på dygnet totalt! Men det är rätt bra, när jag ändå jobbar nätter.
Innan jobbet idag tog jag mig en sväng på stan med A. Så fint väder har det varit på kvällen. Hade önskat jag hade kunnat ta ett glas vin eller en öl nånstans, men jag får spara det till senare, när jag är ledig.
 
På måndag blir det iaf till att boka en kryssning med mina tjejor. Det ska bli så himla kul. Det ser jag framemot. Oså kanske jag hinner träffa L när jag ändå är nere i Sthlm en snabbis.
Men innan kryssningen så är det ju det här med begravningen som skall tas igenom också. 
Jag hoppas att begravningen blir minst lika fin som farfars. Även om farmor faktiskt var dålig och inte med den senaste tiden, så är det hemskt sorgligt. Man vill ju inte att någon ska dö. Så är det ju.
 
Ne, nu är det bara 3,5h kvar tills jag slutar, då blir det en snabbdusch och sen slänga mig i sängen och kanske mysa lite! 
 
Bild från senaste kryssningen! =)