kezima

Crap

Kategori: Allmänt

Alltså jag blir galen. Nu har jag i några minuter skrivit, och så råkat sudda ut det. SKIT...
Men jag gör ett sista försök.
 
Ledig idag, och är då självklart hundvakt till lilla Tindra. Hon är verkligen en smart och bra hund. Kommer kunna göra mycket med henne sen. Ja, inte jag då, men Stephanie då. Just nu ligger hon och sover, då borde jag egentligen passa på att städa som jag har tänkt. Ska bara skriva klart här sen så kör jag igång och städar klart.
 
Fick en god nyhet häromdagen, min finaste vän Petra ska flytta hem igen. Och ingen kan bli gladare än jag. Och när jag fick det beskedet så frågade jag henne en sak som jag fick ett positivt svar på. =) Bloggar om det i min andra blogg.
 
Ne om jag ska stänga ner skiten och göra det jag ska!!!
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Det har inte hänt så mycket här inte.
Igår var jag hundvakt åt både Coba och Tindra. Gick jättefint. Tindra var så himla go och Coba är duktig som alltid. 
Kelly var nöjd då hon fick busa med Tindra. Det gillas. 
Idag kör jag på slappdag. Lagade till en god middag till mig, kött, potatis som jag mosade och bea till. Och lite broccoli. Kunde tyvärr bara äta ungefär mindre än hälften, men jag får i mig något åtminstone. 
 
Imorgon är det jobb på schemat, sen skall jag rulla iväg och hämta en hylla jag köpt. Och eventuellt kanske lite målarfärg och börja måla den litegrann. Men tror kanske den ska få va som den är ändå, då passar det bättre in i mitt kök. 
Sen blir det storhandling på kvällen, så jag får fylla på matförrådet litegranna. Måste även komma ihåg att dra förbi apoteket och hämta ut medicin jag fått recept på. 
 
Men nu skall jag fortsätta min slappar kväll framför Dr Quinn. 

Trött och hungrig.

Kategori: Allmänt

Är inte sådär jättepigg idag, jag somnade inte förräns runt 05, och hade satt väckarn på nio så jag skulle hinna städa och så. Men det hann jag såklart inte med. =/ Har fått lite ordning i köket, får ta resten ikväll när jag slutat jobba. Har ju en ny matta till vardagsrummet som jag vill ha fram och så vill jag slippa se röran när jag kommer hem efter långdagspassen i helgen.
 
Är grymt hungrig, och får jag inte äta blir jag jätte yr och konstig i huvudet. Så jag hoppas jag ska hinna äta på jobbet innan vi ska iväg på lite saker. Men det borde jag, om jag åker nu kanske?!...
 
Min nya kamera kom igår, så jag måste börja ta kort igen. Det är ju kul att spara, måste framkalla litegrann också. Kanske fixa nåt fotoalbum som jag kan lägga korten i. 
Ah, jo men det måste jag ju fixa. 
Så inte alla bilder försvinner, min dator känns som att den är på väg att ge upp. 
Måste komma ihåg och smsa en person och kolla om han inte kan åka förbi mig och släppa ut Kelly när han slutat jobbet, så jag slipper ha dåligt samvete... Ville inte att Kelly skulle vara borta för länge, hon ska ju till Annelie och Olivia imorgon innan jag börjar jobba och vara där hela helgen. Där får hon massvis med kärlek. =) Olivia hade tydligen varit och köpt mat åt henne också, så där ser man någon som ser framemot att få ha henne i helgen. Jättekul, och skönt för mig att veta att det fungerar när hon är där. Det är ju lite komplicerat när jag jobbar som jag gör och inte kan gå hem under passet för att gå ut med lillskruttan...
 
Ne, men nu ska jag göra ett ryck, packa ner badkläderna och maten och bege mig till jobbet där världens bästa kollegor jobbar just nu! =)
 
En gammal bild från 2005 
Lika het då som nu!;)

Som vanligt..

Kategori: Allmänt

Så skönt att sista natthelgen är klar för detta schema, nu är det bara sista daghelgen kvar, nu till helgen...
Jobbar natt imorgon med, sen kanske jag kan börja sova i min säng igen. (har spenderat min sömn i soffan framför Beverly Hills hela helgen)
Haft Sabine här på besök idag, alltid lika trevligt. 
Var å hämtade Kelly också, hon verkar ha haft det jättebra när hon varit hos tant Annelie. Så till helgen ska hon vara där igen hade vi tänkt. Är ju jättebra när det funkar. 
 
Ne nu måste jag ta å uppdatera min andra blogg och kanske göra mig lite kvällsfika. Sent, jag vet. Men ska ju inte lägga mig än på ett tag när det är nattjobb på g imorgon....
 
 

Empty

Kategori: Allmänt

Händer inte så mycket här. Men jag skriver på ett annat ställe just nu!
 
Snart två månader sen jag drack en endaste droppe alkohol. Så nu blev jag allt sugen på ett glas vitt. Men tur man ska jobba natt! =) 
Imorgon blire baka med bästa grannen, lussebullar och vanliga bullar! Mums.
Borde laga nån mat, känner hur det skriker i magen på mig! Men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på! 
Blir väl bara makaroner och grönsaker. Enkelt och bra!
 
Känns som allt jag gör just nu är att jobba eller vara sjuk! Värsta är att jag har ju inte valt att jobba så här många helger på raken, 3:e nu, och har en till kvar. Sen är jag ledig nån helg hoppas jag. Men men, skönt att få helgerna gjorda iallafall. Ska iaf se till att delta på nästa schemamöte så jag har nåt att säga till om ;) Inte för att jag gör så mycket vettigt på helgerna, men alla andra är ju ledig då, så nångång vill jag också va det!
Har 2 nätter kvar denna vecka, och nästa vecka väntas 1 natt, 2 kvällar och 2 långdagar (helgen). 
Sen blir det Kiruna. :D Jag längtar! 
 
Ne nu ska jag göra lite nytta. som laga mat och se på nåt avsnitt av beverly hills.