kezima

When you say nothing at all.

Kategori: Allmänt

Jobbar natt, imorgon är det fredag och då ska jag och Linnea umgås och bara må gott. =) Längtar.
 
Fick sms idag om att pappsen är på sjukhus, och det finns tamefan inge värre än när jag inte får veta detaljerat vad det är det handlar om. Det är ju ändå min pappa. Ja visst, han har supit till som fan, men mer då? Är han bara inne för avgiftning eller vad är han inne för?
Hatar det.
Men men, ska väl vara ovetandes...
 
Shoppat lös lite idag, lite örhängen, ett linne och en väska utav C. Perfekt, örhängen har jag knappt några kvar så det behövdes fyllas på. 
Annars då, har väl inte hänt så himla mycket i mitt liv. Jag är singel, jag mår bra (även om jag fortfarande har svårigheter att vara helt själv, så går det sakta men säkert framåt) 
Var till skogen här i veckan med Emily, plockade bär och hon hittade lite trattisar som jag fick ta med mig hem. Och Kelly fick busa loss med lillen. =) Gick ju galant, även om lillen inte va så sugen på henne. =)
 
Ne nu ska jag fortsätta jobba!

Autumn 2012

Kategori: Allmänt

Hösten är verkligen här nu. Kom hem från Övre Soppero i söndags, var där över helgen. 
Fick en mindre rolig surprise när jag kom hem, någon har försökt bryta sig in i min lägenhet och jag har ingen aning om när jag ska klara av att vara ensam hemma igen. Det är riktigt obehagligt. Yttre glaset på två fönster är spräckta och det är brytmärken på ena fönstret och balkongdörren... Lär ju bli psykiskt skadad av det här.
 
Men iallafall, från stugan plockade jag med mig en servis som verkligen kännetecknar farmor och farfar. 
 
Idag har jag städat och plockat iväg grejjer till förrådet, även satt upp tavlor, en på farfar och en på älven uppe i norr!
 
Nu ska jag bara ladda för en träff med Sabine och tvätta klart. Ledig imorgon =)

Summer of 2012

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen... Använder mig mer av instagram, behändigt och bra :))
Tänkte att nu e det höst och jag måste uppdatera om hur sjukt bra min sommar varit :))
 
Började sommaren med att bli singel, ett bra beslut då det faktiskt inte fungerade som jag ville med Håkan... :/ 
Beslutade mig för att jag ska vara själv, komma fram till vem jag är och bara leva gott med vänner :)
Men fick dock börja min sommar med hjärtesorg, gud vad jag mådde dåligt och flera kvällar fick jag ringa efter Linnea som fick komma och trösta mig. Men det är något jag inte talar om högt, utan då när det värsta avtog bestämde jag mig för att INTE bli förälskad igen, än har jag hållt det löftet. :)
 
10 juni somnade min farmor in, hon har äntligen fått komma till farfar. Hon var inte alls pigg i slutet så det var bara skönt att hon fick ro till slut. 
Julimånad träffade jag en person, som verkligen fick mig att må bra, det blev aldrig något (en sommarflört) men han fick mig att glömma det som gjorde ont av min kärlek till A. 
I juli var det dags att ta farväl av farmor, det var en liten och fin begravning. Tyngst var gravsättningen. Och att se både farmors och farfars namn på stenen. Åh, har så många fina minnen av mina somrar från stugan, min resa till sthlm med farmor. Ja... Det är mycket minnen som jag ska bevara fint.
 
Jag, Linnea, Emma & Caroline åkte på en kryssning, minne för livet. Det som hände där, stannar där ;)
Direkt efter den resan bestämde jag och Linnea att ännu en kryssning skulle bokas....
Augusti månad bestod av bland annat min 28 årsdag, Catta & Andres sons födelse, bad, kryssning, magproblem, kräftskiva, inköp av iphone4s, och dop i Örebro.
 
Den här sommaren har såklart innehållit en hel del alkoholintag, flörtar och umgänge med bästa vännen.
Har verkligen haft en toppen sommar. 
 

Wake up

Kategori: Allmänt

Ska upp och jobba imorrn efter att ha varit ledig en hel vecka. Och självklart kan jag absolut inte somna. Men men. Lite ska man få lida.
Har städat hela lägenheten idag, så nu är det fräscht här hemma igen.
Kelly och jag gick ut en sväng och passade på å kasta sopor. Det är ju så långt till soporna :p Och det hållet går jag aldrig annars. 
 
För en stund sen så tror jag att mitt hjärta stannade i några sekunder. Det ringde på dörren och jag skyndar och lyfta upp Kelly så hon inte ska skälla. Jag vägrar öppna om jag inte vet vem det är, och nu såg jag inte alls vem det var. Så nu har jag bestämt att jag tänker inte bo själv längre. Så välkommen hit vem som helst och bo med mig.
 
Ne nu ska jag ta en cigg om jag vågar mig till balkongen och göra mig en macka så kanske jag somnar sen. Om jag har tur!
 
Godnatt!

Every step....

Kategori: Allmänt

Nu var det verkligen ett bra tag sen jag uppdaterade här.
Har varit i Örebro på dopet. Och det var jättefint. Så nu är jag gudmor, eller fadder som det heter numer till fina Jolie. Och det där är en speciell unge. Jag tycker så mycket om henne. Men jag tycker om alla Jennys barn. Dom är så fina och det ska bli kul å se hur Jolie blir när hon kommer i Leons ålder.
Nu är hon en galen unge. <3
 
Skulle ha åkt till Kiruna igår egentligen men planeringen min far hade, fungerade inte ihop med mitt jobbschema och jag har ingen lust å byta fler pass eller ta ledigt, det har jag inte råd med.
 
Har egentligen inte så mycket att komma med, men tänkte ge nåt tecken på att jag lever.