kezima

21.8.2012

Kategori: Allmänt

Nu har det gått nån dag och jag har inte bloggat. Oh my.
Haft en bra helg, trots att allt inte gick som det skulle. Men det är sånt som händer, ibland. Om man har otur. 
Men bra var det i vilket fall som helst. 
Jobbar natt gör jag också. Kollar på tv, visas mest bara skit, men vad gör väl det....
 
Imorgon ska jag träffa Linda en sväng och efter det drar jag ut till Vålånger med Sabine. MYS.
Annars då... Snart är det fredag och jag beger mig till Örebro för Jolies & Varyas dop. Sen är det jobb en vecka och sen far jag till stugan och är där med pappa en vecka tänkte jag. Ska bli skönt. Behöver få varva ner på riktigt.
 
Ne nu ska jag ta mig lite kaffe och kanske ta en rök.
 

Sömnlös

Kategori:

Kan verkligen inte sova... Är trött men tankarna bara flyger i skallen på en...
Allt möjligt far... Magen som krånglar, han den dära jag inte kan sluta tänka på, helgen, ja... Allt...
Å så har jag börjat fundera på vad som händer när man dör... Å då blir jag fan nervös... Bara sluta existera... Det vill jag inte....
Näe verkligen alla möjliga tankar..... Får räkna nå djur eller nåt så kanske jag inte tänker så mycket... Vi prövar igen...

Älskade ängel

Kategori: Allmänt

Varje dag ser jag den här bilden av dig älskade Jennifer!
Du är så fruktansvärt saknad. 
Nu kan jag se bilden av dig och känna en viss glädje, en glädje att jag faktiskt fått lära känna dig, att du var min vän.
Men det kommer stunder då jag mår riktigt riktigt dåligt, och hela kroppen ryser till. Det gör så ont, att du, så ung inte finns med oss längre.
Det är så fruktansvärt orättvist. Att jag i den här åldern har varit på DIN begravning. DIN. Du ska ju inte vara borta. Du ska vara här bland oss. 
Vad gick egentligen snett, varför slocknade ljuset du såg?
Jag saknar dig Jennifer. 
Jag glömmer dig aldrig.
Kommer och hälsar på dig snart, och jag hoppas du kan visa nåt tecken på att du vet att jag är vid din grav.
 
Älskade ängel!

Woop woop

Kategori:

Då var det jobb på schemat igen. Dubbelpass... Känner mig hyfsat irriterad då jag glömde både frukost och min middag hemma :(
Igår fixade jag fläsk, potatis och löksås åt mig och Linnea. Riktigt gott var det. Sen for vi med Niklas och Fredrik till Klubbsjön och tog oss ett dopp. Efter det myste jag & Linnea till musik och vi fick till å med massage, efter att ha gett det till boysen... Nog för att jag tkr att jag borde fått först men men....

Jag ha grymt ont i halsen nu, känns inte kul för fem öre....

Many many

Kategori: Allmänt

51 unika besökare på en dag, hur kan det vara möjligt? Och inte en endaste kommentar. ;)
Och vad är det jag skriver som gör att man klickat sig in här, det förstår jag inte.
 
Snart är sista natten gjord, längtar till min sköna säng. Få sova lite. Jag säger varje gång att jag ska sova mer än 3 timmar, men igår vaknade jag också vid 12 och kunde inte somna om...... Så jäkla typiskt.
Lär väl bli samma sak idag också, eller så blir det inte så och jag sover bort hela dagen och kan omöjligt somna ikväll.. Jaja, återstår att se...
 
Har de senaste nätterna drömt om en viss person. Hur kan nån göra sån stor påverkan på en? Det förstår jag inte. Det är finfina drömmar iallafall..
 
Hur ser den här veckan ut då? Jobb tisdag och torsdag, barnvakt åt pojkarna på fredag... Kryssning lördag...
Hundvakt är check för mitt dubbelpass och kryssningen. Är bara skjuts till och från busstationen på lördag och söndag kvar å fixa. Men det löser sig. I värsta fall kan vi gå ner, men hem vägrar jag gå. 
En dag måste jag ta mig till vårdcentralen, får ta det på onsdag! Så har jag hela veckan gjord!
Å idag ska jag iväg och köpa ett par skor, som jag får av Håkan i sen födelsedagspresent. Han är för jäkla snäll. Det är så skönt att vi kan vara kompisar. Igår var han hos mig på middag och sen låg vi i soffan och bara slöa... Fina fina människa....
 
Ne nu har jag väl gjort det jag ska.. Till och med läst tidningen,.. Nu är det bara att vänta ut tiden-....

Provsvaren!

Kategori: Allmänt

Jag har ju glömt å skriva att jag fick provsvaren förra veckan från vårdcentralen efter alla prover jag lämnat!
Allt såg bra ut, utom just blodet. Det var nåt med blodplättar och vita blodkroppar. Så det blir att lämna ytterligare prover för att se vad det kan vara! Ska ta och gå dit till veckan.
 
Är inne på tredje och sista natten för den här gången. 
Sov lite sämre idag också, sen fick jag ryck och började städa och kasta lite sopor. Passade på å ta kaninisens bur så nu har han det rent och mysigt. Han fick ta sig en svängom i läggan i typ en timma, det gillade han. 
 
Ne, nu ska jag ta nåra bloss, sen tänkte jag slå på en film här! Skrämmas litegranna!
 
 

Kräftskiva

Kategori:

Då har jag vart på kräftskivan. Fick dra vid sju, tråkigt nog. Alltid kul å träffa nya människor. Aja nästa gång får jag oxå dricka å stanna lääänge :)
Imorgon måste jag iaf sova mer än 3 timmar, e totalt död... Bara sju timmar kvar....

Work

Kategori:

Snart är det dax att bege sig på arbetet... Natt hela helgen. Ganska skönt ändå, för sen har jag bara tre arbetsdagar å sen drar vi på kryssningen. Imorgon blir det ut till stigsjö till Sabine å lite kräftskiva. Det ser jag framemot. Ne ska ta å packa ner datorn och lite annat som ska med å åka å lämna Kelly hos världens bästa extra matte & husse. Lär uppdatera i natt med gissar jag... Pusshejjs!!!

Love it

Kategori:

Älskar telefonen mer och mer. Faktiskt. Nu ska jag bara bestämma vad jag gör med min andra :) hade tvätt tid idag. Så de måste jag fixa å sen ska jag bara soova och va utvilad till natten. Städa lit ska jag göra bara...

So close...

Kategori: Allmänt

Hemkommen efter en mycket trevlig kväll hos Daniel. Vi såg Project X, rätt okej film. Skulle lätt dra på en sån fest nångång, fast slutet av festen kan man skippa.
Sen surra vi litegrann och sen åkte jag hem. För min kära Linneas telefon dog och hon behövde en väckarklocka. :P

Ne, nu tror jag det blir nån macka och sen lägga mig å sova!

Baby

Kategori: Allmänt

Då var det torsdag, och jag har fått min nya mobil och mitt internet. Så nu kan jag använda datorn lite mer. =)
Skulle ju lägga ut bilder på mina nya kläder,men jag har inte kommit så långt ännu. Fixar det en annan dag.
Nu måste jag fixa mig lite, ska iväg om en timma typ å kolla på film!
 
Hejsvejs! 

The game

Kategori: Allmänt

Då var det onsdag, min enda lediga dag den här veckan. Är nästan så jag längtar till nästa vecka, då är det bara 3 dagars jobb. Fast jag längtar ju mer tills jag och Linnea ska iväg å kryssa igen. Så jäkla kul vi ska ha det.
Igår åkte jag ut till ingenstans efter jobbet. Hälsade på Fredrik, satt och umgicks tills jag blev trött och somnade på soffan. Men trevligt hade jag så länge jag var vaken iaf.
 
Fick hem ett paket med lite kläder idag, om jag hade varit snyggare just idag hade jag tagit ltie bilder. Kanske fixar lite bilder ändå tror jag. Behöver ju inte visa fejset. 
Var iaf två linnen, en kjol, en jacka och en korsett i paketet. Och allt satt perfekt. 
 
Ne nu ska jag ta och ringa Håkan å höra om han ids åka en sväng å komma hit för lite socialt umgänge. =) Linnea ska ju komma hit senare, men jag har tråkigt NU och inte sen.
 
Imorgon kväll blire film och trevligheter hos Daniel och det ser jag framemot som fan. Han är hur gullig och snäll som helst.
 
 
 

Jakten på den perfekte mannen

Kategori: Allmänt

Det var ju jakten på den perfekta mannen jag hade tänkt köra inlägg om.
Men jag har ju förstått att perfekt, det är tråkigt.
Och hitta någon som är precis som jag, det måste vara omöjligt. För jag är ju så bra, och nån som är lika bra som mig kan ju omöjligt finnas. Möjligt att Linnea är lika bra, men hon är ju min bästa vän. Henne kan jag ju inte jaga!
Jag är iofs inte på jakt efter nån karl just nu. Men man funderar ju ändå på vad det är man vill ha.
Ska jag träffa nån så behöver han absolut inte ha samma musiksmak som jag, skulle han ha det, skulle jag ju fundera över om han är lagd åt andra hållet eller inte :P
Men han får ju gärna tycka om å laga lite mat, så jag slipper laga mat varje dag. Tror att min tid på Sporthotellet har förstört mitt liv som hemmafru. Jag är tvungen att arbeta......
Men städa behöver han inte tycka om att göra, för det kan jag göra. Bara han plockar undan efter sig så är jag nöjd. Och håller sig långt borta när jag ska städa så jag får vara arg ifred. Detsamma gäller när jag betalar räkningar, då ska man hålla sig långt bort. 
Han ska givetvis vara snäll och omtänksam. Och svartsjuk till en liten liten nivå. Det får inte bli sjukligt.
 
Dricker han kaffe är det ett plus, för då har jag kaffesällskap. 
 
Ja, jag får återkomma när jag vet vad jag tycker är bra mer!
 
Här har vi nummer 2 av mina drömkarlar.
 
Oliver James
Bild från google.se

Now & forever

Kategori: Allmänt

Nämen 
Jag är ju tusen gånger gladare nu än vad jag var för nån dag sen. 
Behövde bara en dag till å tycka synd om mig själv och tycka att hela världen är emot mig. 
Men nu jäklar e jag på rätt spår igen.
Börjar räkna dagarna tills jag och Linnea ska på kryssningen, det ska bli så GRYMT jävla roligt. Sista "roliga" saken jag kan göra på länge.
Efter det drar jag till Örebro på dop och efter det blir det nog Kiruna en vecka för lite vila. Och förhoppningsvis har jag fått veta vad det är för fel på mig till dess också.
 
Ska nog ta mig en snabbdusch och kanske platta till håret och sen blir det nog kaffe hos D innan jag åker på jobb för natten. (som jag inte alls klarar egentligen men men....)
 
 

Yey

Kategori: Allmänt

Satan va folk läser bloggen nu då! Händer ju inget alls i mitt liv så varför läsa. Och vad är man så jäkla nyfiken i. Häromdagen hade jag över 100 sidvisningar och hälften unika. Sinnes..

Fått klicka hem en iphone idag, så jag har nån under tiden jag skickar in min HTC på lagning. Hela skärmen är ju spräckt på den.
Vettefan om det e värt å laga den men men...

Ne nu ska jag ta nåra bloss och sen sova en stund!

Söndag

Kategori: Allmänt

Då var den här helgen slut. Blev inte alls som planerat men det gick ju bra det också.
Kikar på OS nu, är egentligen inte alls intresserad men ja man får väl offra sig nångång.
Hade en bra födelsedag igår, var i princip nykter när jag var ut, men hade lika kul ändå. Jag och Micke gav oss in på å köra lite karaoke och det gick ju som det gick. Men kul var det.
Skulle ha haft filmkväll med han & Sandra ikväll, men kände efter att jag städat hela jävla lägenheten att jag inte pallade.

Imorrn en ny vecka, med massa, massa jobb. Men är osäker på om jag fixar nätter med tanke på min kropp just nu.

Ne nu natta kudden!

usch

Kategori: Allmänt

Jag måste alltså vänta två veckor innan jag får veta vad det är för fel på mig. blev bjuden på middag igår så jag skulle få i mig nåt, men lyckades jag ha kvar det, nee. jag skiter i urkult, de är ingen ide. denna helg är min helg till att vila mig. har iaf sovit i natt, så känner mig rätt pigg nu iaf. så städa ska jag göra. 

Oh no!

Kategori: Allmänt

Jag kom just på att imorgon ska jag visst fylla år. 28, vadå ångest. Fast..28 är väl ingen ålder. Eller var det så mycket jag fyllde? Det var inte 25? 
Haft besök under veckan då jag egentligen skulle till Urkult, så i onsdags var mamma hit och Sabine. 
Av mamma fick jag handdukar, skohylla och blommor till fönstrena. Bara sånt jag sagt att jag ville ha. Sabine gav mig en låda rosévin. Igår var syster hit med familjen. Av dom fick jag koppar och en tillbringare typ. Det ska tydligen vara riktigt gott å dricka kaffe ur dem ;)
Sen kom Sabine förbi med en kombinerad inflyttnings&födelsedagspresent, en tavla hon ritat, som jag sagt att jag ville ha. Blev RIKTIGT JÄVLA GLAD. TACK UNDERBARING.
 
Ska strax bege mig och hämta upp två kamrater, o så blire stan och sen handla lite och så bjuds det på middag av dem. Blir riktigt trevligt, känner att jag behöver detta. 
Ska väl kanske träffa Daniel en sväng ikväll också, få se hur full han är då =)
 
Näe, nu ska jag ta och kolla mig i spegeln och sen börja göra nån nytta så det är okej tills jag drar iväg.
Blev ju några uppdateringar iaf. Tänkte att mina kära som inte alls bor i närheten ska kunna läsa vad som händer i mitt liv. Det är inte mycket, jag har stressat sönder mig själv så jag kan bara berätta om mina bekymmer och att jag jobbar!
 

What is love?????

Kategori: Allmänt

Var iväg och fixade med blodproverna imorse. passade på att skjutsa min fina Linnea till jobbet. Nu äre bara o invänta på vad proverna visar sig så jag får nån jävla ordning på det här.
Är så less på att nästan kräkas bara jag äter, jag är less på att ha så jävla ont att jag vill dö och jag är less på att inte orka NÅNTING. Det är då för jävligt att en enda sak ska påverka en helt å hållet.
 
Och på det där, ja då ska man bli sårad utav bara fan. Fast egentligen inte. Jag hade ju ändå inte tillåtit mig själv att känna mer. Så jag bara bläddrar vidare och fortsätter som vanligt.
Det blir nog bra till slut! Jag vet det. 
Även om jag står ensam just nu, så vet jag att jag har världens bästa vän. Linnea, jag vet fan inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är sjukt underbar, som står ut med mig. Som orkar lyssna på mig när jag pratar om allt och inget. Hon orkar med mig när jag är ledsen, hon lyssnar, hon förstår. Såna vänner är svåra att finna. Vi är grannar, så när vi varit ut, och jag har hunnit hem före henne (som oftast sker) så är hon alltid o ringer på när hon kommit hem, för å se att jag är okej och att sällskapet är godkänt. Om jag nu har nåt sånt. Hur många gör såna saker! Helt sjukt! Älskar dig Linnea. Du är ALLT för mig! 
 
Vad du än säger att det är, så är det ett långsamt farväl...........

crap

Kategori: Allmänt

för bra för å va sant, jag visste det. och det är mig det är fel på. nu skiter vi i det här.... 

What a...

Kategori: Allmänt

Då är håret fixat med lite färg i, och jag sitter i soffan och njuter av en kopp kaffe. Väntar in min mor och Sabine. Min finaste Linnea var förbi en sväng. Sen så har jag för mig att det inte var fler som jag bad komma hit! Imorgon kommer syster med familj. 
 
Åså slutade jag skriva mitt i allt.
Fick besök då av mor & Sabine. Mamma hade me sig lite blommor, handdukar och en skohylla :D Och Sabine hon vet vad jag älskar mest, fick en låda rosévin. 
Jag och Sabine hann iaf sitta och uppdatera varandra om vad som hänt på senaste. Är lite besvärligt när vi bara jobbar om varandra... 
 
Är verkligen skittrött, sov inte många timmar i natt inte, jobbat dagpass och sen inte hunnit sova nåt innan jag klev på natten på jobbet. Lite jobbigt, lär bli en jävulska tung natt. Får sitta här och nörda så håller jag mig pigg och vaken hela natten. 
 
 
 
 
 

too good.....

Kategori: Allmänt

Även om jag känner mig extremt glad hela tiden, så har jag svårt att tro att detta händer på riktigt. Varför skulle jag förtjäna en så här fin kille liksom. Känns som att det kommer sluta med att jag blir lämnad så därför tänker jag inte tillåta mig själv att känna mer än såhär.
Idag jobbas det dag, därefter hem å fixa innan mor kommer för å gratta mig. Sen blir det natt pass.
Det är augusti redan. Vart tusan har tiden försvunnit. Hinner väl inte mer än blinka så är det jul :p
 
nästa vecka ska jag iaf ta tag i å hämta alla prylar hos håkan, det är nog dax för det nu.